MANIKURA
Roke in nohti so vedno izpostavljeni pogledom in so med prvimi stvarmi, ki jih drugi vidijo na vas. Zato je pomembno, da so le te urejene. Pri manikuri se oblikuje nohte, poskrbi za obnohtno kožico, po potrebi naredi piling. Sledi masaža rok in po želji stranke, lakiranje- klasično ali permanentno.

PEDIKURA
Stopala so čez dan preizkušena s številnimi izzivi. Zaradi tesne obutve in časa, ki ga preživimo na nogah, se nam pojavijo spremembe, katere lahko tudi bolijo. Hkrati pa s pedikuro poskrbimo tudi za lep izgled stopal. Najprej stopala namočite v topli kopeli, da se koža zmehča. Nato kozmetičarka skrajša nohte in poskrbi za obnohtno kožico, odstrani odvečno kožo na petah in po želji stranke še nalakira nohte. Za konec sledi sproščujoča masaža.

DEPILACIJA
Za lep in samozavesten izgled bo poskrbela gladka svilena koža brez nadležnih dlačic. Pri nas nudimo depilacijo nog, rok, pazduh, brčic in pa brazilsko depilacijo. Moškim nudimo depilacijo hrbta in prsnega koša.

NEGA OBRAZA
Koža obraza za svoje optimalno delovanje in izgled potrebuje, poleg zdravega življenskega sloga, tudi dodatno profesionalno nego. Stranka se odmakne od vsakodnevnega stresnega življenja in se preposti čistemu užitku. Po pogovoru o problemih s kožo, na katere se kasneje kozmetičarka osredotoči, sledi površinsko čiščenje, piling, ogrevanje kože, globinsko čiščenje, nanos maske, masaža – klasična ali ročna limfna drenaža in nanos kreme.

ROČNA LIMFNA DRENAŽA OBRAZA
Izvaja se lahko posamično ali pa med samo nego obraza. Je točkovna masaža katera spodbudi pretok limfe, zaradi česar se nepotrebne snovi hitreje izločijo iz telesa.

BARVANJE OBRVI IN TREPALNIC
Za vse, ki bi si radi poudarili obrvi in trepalnice. Če imate svetle trepalnice, bi radi približali barvo obrvi z barvo las ali pa prikrili sive obrvi.

040 201 062


Lep dan

info@centerharmonije.com

http://centerharmonije.com/

Izvedba Izdelava.com